Categorie archief: Kerkjaar 2014-2015

Vrijdag 6 februari om 19u; Bijbel en wijn

bijbel en wijnZuid-Afrika doet denken aan Nelson Mandela, Desmond Tutu, de World Cup en lekkere wijn! De wijnstreek Stellenbosch doet vast een belletje rinkelen.

Er zijn veel goede Zuid-Afrikaans wijnen, maar de grote vraag is: wat schaf ik aan? Hoe smaken de verschillende Z.A. wijnen? Hoe is de prijs-kwaliteit verhouding? En wat met de sociale context in de Z.A. wijnwereld?

Een andere boeiende vraag: wat hebben Kaapse wijn en de Bijbel met elkaar te maken? U komt dit allemaal te weten, en u zult heerlijke Z.A. wijnen proeven

Inschrijven kan tot 30 januari door het aantal personen op te geven
via mail: activiteit.kerk.aan.de.leie@outlook.com,
via het contactformulier van deze website
of telefoon: 09/221.77.35

dinsdag 23 oktober 2014: start Christianity Explored

Wat is Christianity Explored?

CE is een informele cursus bedoeld voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof.  Maar ook voor hen die behoefte hebben aan een ‘geloofs-opfriscursus’  In de cursus wordt aan de hand van het Markus-evangelie nagegaan Wie Jezus is, wat Zijn bedoelingen zijn en wat het betekent om Jezus te volgen.

Van de cursusdeelnemers wordt niet verwacht dat zij bidden, zingen of hardop iets voorlezen. Zij kunnen wel al hun vragen kwijt. En als u daar de voorkeur aangeeft: u kunt in de cursusgroep komen en alleen maar luisteren.

Meer weten?
Op de  site van Christianity Explored kunt u alles te weten komen!

Via de contact pagina kunt u uzelf opgeven als deelnemer.
Hebt u de eerste avond gemist? Geen probleem, u kan ook later invallen.