Bijbelse kost.

Koken is in! We worden overspoeld door kookprogramma’s op televisie, kookboeken van bekende en minder bekende Vlamingen, …

De Kerk aan de Leie sluit aan bij deze hype. Maar we hebben wel een eigen invalshoek: we gaan koken vanuit de Bijbel! Dat wil zeggen: we gebruiken de Bijbel als inspiratiebron voor onze culinaire creativiteit. Voor alle duidelijkheid: het gaat niet om ‘koosjer’ eten, om de traditioneel Joodse keuken die rekening houdt met de spijswetten. We laten ons bij de gerechten die we klaar maken gewoon inspireren door de Bijbel en leggen telkens een link met het oorspronkelijke Bijbelverhaal waarop het recept is gebaseerd.

De kookavonden gaan door op drie donderdagen – 3, 10 en 24 mei 2012 – in de Kerk aan de Leie (Gordunakaai 28-30, Gent). Aanvangsuur: 19u. Elke avond ronden we af al proevend van wat is klaar gemaakt. Bijdrage in de kosten: 5,- € per avond.

Om praktische redenen is het aantal deelnemers beperkt. Vooraf inschrijven is dus noodzakelijk! Dat kan via de telefoon (09/221.69.73) of via onderstaand formulier.

Smakelijk!